Támogass minket Adód 1%-val.

Tisztelt honlap látogató!
Ezúton szeretnénk önt arra kérni, hogy amennyiben úgy gondolja, utalja át adója 1%-át a Nagybaracskai Tűzoltó Egyesület javára, hogy ezzel is segítse Egyesületünk működését.  Az adó 1%-ának felajánlása az adózónak semmilyen többletköltséggel nem jár, hiszen ezt az összeget amúgy is befizeti az államkasszába, és ha nem nyilatkozik arról, hogy kinek ajánlja fel az 1%-ot, akkor ez az összeg az államnál is marad.
Támogatását előre is köszönjük!
Adószámunk: 18362174-1-03

"Segítsen, hogy segíthessünk!"

Hogyan rendelkezhet adója 1+1 %-áról?

Az adó 1+1 % felajánlásáról az új online felületen, vagy a 16SZJA EGYSZA lapján, illetve az erre a célra kialakított 16EGYSZA jelű nyomtatványon is rendelkezhet.

Az adó 1+1 % felajánlásáról a rendelkező nyilatkozatot 2017. május 22-ig kell elektronikusan vagy postán megküldenie a NAV-hoz, akár a bevallás részeként, akár külön.

Ha a munkáltatóját bízta meg bevallási kötelezettségének teljesítésével, a rendelkező nyilatkozatot lezárt borítékban 2017.május 10-ig a munkáltatójának is átadhatja.

Rendelkezése csak akkor lesz érvényes,ha adóját befizette és nincs adótartozása.

A nyilatkozatot a NAV Bács-Kiskun Megyei Adó és Vámigazgatósága (03) 6001 Kecskemét,Pf.: 83. címre küldheti vissza.

 

FONTOS!

Az 1%-os rendelkezése csak akkor érvényes és teljesíthető, ha a nyilatkozaton a kedvezményezett adószámát, a borítékon pedig az ÖN NEVÉT, CÍMÉT ÉS ADÓAZONOSÍTÓ JELÉT pontosan tünteti fel.

Tehát tegye a papírt egy borítékba és a nevét , címét és adóazonosító jelét a feladó helyén tüntesse fel, majd a leragasztott részt keresztben írja alá!