Műszaki mentés

2017.02.01

2017.02.01.-én a Kun Béla utcába kaptuk a riasztást vízszívatás miatt. Itt felgyülemlett csapadékvizet átszivattyúztuk olyan árkokba ahol az átereszek nem voltak befagyva és a víz el tudott folyni egyéb vízgyűjtő helyekre. Anyagi kár itt sem keletkezett.

2017.02.01.-én a nagybaracskai Mátyás utcába szintén több árokban a felgyülemlett csapadék és olvadékvizet kellett kiszivattyúznunk, ami a lakóingatlanokat veszélyeztette. Az utcában több ház előtt szivattyúztuk a vizet a hivatásos tűzoltókkal együtt egy vízgyűjtő helyre ahonnan a Polgármester egy 10m3-es szippantós autóval vitette el a felgyülemlett csapadékot. Erről a részről sajnos csak szállítással oldható meg a túl sok csapadékvíz eltávolítása a túl mélyen fekvő telkek és közterület elhelyezkedése miatt.

2017.02.01.-én Nagybaracskán a Rákóczi utcában egy lakó ház előtt lévő vízelvezető árok az olvadás és az esti csapadék hatására vízzel telt, ami az alacsonyabban lévő ingatlan udvarára is befolyt. Ezt a vizet szivattyú segítségével a hivatásos tűzoltókkal együttműködve eltávolítottuk. Anyagi kár, személyi sérülés nem történt.